Acne

Door verandering in de hormonen vanaf de pubertijd wordt de huid gevoeliger voor acne. De talgklieren produceren meer talg en de huid verhoornd sneller. Door de dode huidcellen wordt het talg dikker en de huid ook. Vandaar dat het talg niet door de huid naar buiten kan maar blijft zitten in de talgklier. De talgklier raakt verstopt. Hierdoor heeft de acne bacterie de tijd om te groeien waardoor een ontsteking ontstaat.

De eerste behandeling van acne bestaat dan ook uit het goed reinigen van de huid met een PH neutraal product. En het dun houden van de bovenste huidlaag. Waardoor de talg weer naar buiten kan en de bacterie geen kans krijgt om een ontsteking te veroorzaken. Dus geen puistjes!
Schoonheidsstudio Belle & Beau werkt met speciale acne producten die talgregulerend (talgproductieverminderend), ontstekingsremmend, bacteriedodend, hoornlaagverdunnend en hydraterend werken. Maar wel met respect voor de huid en haar eigen bescherming.

Schoonheidsstudio Belle & Beau is specialist in het behandelen van acne. Dat betekent dat wij speciaal opgeleid zijn om acne deskundig te behandelen.

VOOR NA